Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση για την έναρξη του web-radio του ΠΑΜΕ


Την Πέμπτη 1η Μαρτίου, στις 6μμ το ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ βγήκε στον αέρα και άρχισε τη λειτουργία του. Η φωνή των εργαζομένων θα ακούγεται καθημερινά μέσα από το web radio, στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ για το ραδιόφωνο και σε εφαρμογή για android. Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα ακρόασης των εκπομπών οποιαδήποτε στιγμή και να αποθηκεύονται στον υπολογιστή (On demand). (Μπορείτε εδώ)

Όσοι έχουν κινητό/tablet με πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα να ακούν το web radio μέσα από την εφαρμογή «tunein», η οποία διατίθεται δωρεάν.

Το πρόγραμμα του web radio περιλαμβάνει εκπομπές συνδικαλιστικών οργανώσεων από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό σε εβδομαδιαία, 15μερη και μηνιαία συχνότητα. Το πρόγραμμα θα είναι εμπλουτισμένο με θεματικές εκπομπές για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την εργατική-λαϊκή οικογένεια, αφιερώματα και δραστηριότητες που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη μουσική.

Ο Σύλλογός μας θα κάνει εκπομπές στο web radio του ΠΑΜΕ αναδεικνύοντας τη δράση του, τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε αλλά και ζητήματα που αφορούν συνολικά τη ζωή του σπουδαστή. Όλες οι εκπομπές μας θα ανεβαίνουν και στο blog του Συλλόγου και θα είναι διαθέσιμες στην απιλογή από το Μενού "Εκπομπές".





Η πρώτη μας εκπομπή θα είναι στις 27/3 στις 19:00. Θα συζητήσουμε για το τι είναι ο Σύλλογος μας πως δραστηριοποιείται μέσα από τις επιτροπές του σε κάθε ΙΕΚ, αλλά και για τη βασική πρωτοβουλία που παίρνουμε για πρακτική άσκηση με πλήρη δικαιώματα από κοινού με τα σωματεία. Συντονιζόμαστε!